סוגי החלקות שיער מברזילאית ועד להחלקה טבעית

סוגי החלקות שיער

ישנם כיום סוגי החלקות שיער רבים בשוק. אם אתה זקוק להחלקת שיער, קל לגשת לסלון המקומי שלך ולבצע את השיער באמצעות אחד מהטיפולים הללו. עם זאת, ישנן מספר אלטרנטיבות בהן ניתן להשתמש בבית שיכולות לייצר את אותן תוצאות. חלק מהחלופות הללו כוללות שימוש בשמנים, שעווה בשיער ואפילו שימוש במחליקי שיער צמחים. בואו נסתכל על כמה סוגי החלקות הטבעיות שיש.

אחת מאפשרויות ההחלקה הפופולאריות ביותר היא להשתמש בשמן זית כמרכך לשיער. אתה פשוט מורח כמות קטנה של שמן זה על שיערך ועוטף אותו בניילון או בשקית ניילון. לאחר כעשר דקות תרצה לחמם את שיערך כך ששמן הזית ייספג בשיערך. לאחר החלקת השיער תוכלו לשטוף את השיער. זו אחת השיטות הקלות ביותר להחלקת שיער.

סוגי החלקות שיער – מה צריך לדעת?

עוד אחד מסוגי החלקות השיער הפופולאריים ביותר שם הוא להכין מחליקי שיער משלך ממרכיבים שנמצאים ברחבי הבית שלך. ישנם מתכונים רבים ברשת עבור מחליקים תוצרת בית שתוכלו למצוא בקלות רבה. החלק הטוב ביותר בייצור החלקות אלה הוא שתוכלו לשלוט ברמת החימום בשיער. כמות החום שאתה מכניס לשיער תלויה בך לחלוטין.
כשמחפשים כלים להחלקת שיער תרצו תחילה למצוא מקור חום. בין אם תבחר לרכוש מחליק שיער או להכין בעצמך, מקור החום צריך להתאים לצפיפות השיער שלך. זה חשוב מכיוון שאינך רוצה לנסות לחמם את שיערך יותר מדי או מעט מדי. למשל, אם יש לך שיער דק אז אתה לא רוצה להשתמש בפלטה מאוד חמה. במקום זאת, תרצה לחפש מחליק שיער בעל הגדרת חום נמוכה יותר.

ממה להיזהר?

הדבר השני שאתה צריך לקחת בחשבון הוא כמה השיער שלך עבה. אם יש לך שיער סמיך מאוד אז בטח תרצי ללכת עם צלחות קרמיקה או טורמלין. סוגי צלחות אלו טובים בהרבה בחימום ושריפת שיער. אם יש לך שיער עדין מאוד או דק, ייתכן שתרצה להימנע מסוגי צלחות אלה מכיוון שהן יכולות להתחמם מאוד למגע. אתה עדיין תקבל את אותן התוצאות גם מהיישרים האלה.
למידע נוסף בנושא של השתלת שיער מחירים הקליקו

סוגי שיער

סוג השיער שלך הוא גם גורם מפתח נוסף שיש לקחת בחשבון בעת ​​רכישת מחליק. אם יש לך שיער שמנוני אז בטח תרצי לבחור מחליק שיש בו פלטות שעשויות טיטניום. טיטניום קל מאוד אך הוא גם חזק מאוד. פירוש הדבר שהוא יכול להתמודד עם משקל השיער שלך והתנועות הטבעיות שלך.

הסוג האחרון של ברזל מיישר הוא הברזל המסתלסל. אלה דומים למגהצים מיני שטוחים אבל יש להם יותר פעולת סלסול. משמעות הדבר היא שהם יכולים ליצור תלתלים, גלים והתהפכות הרבה יותר קל מאשר הברזל השטוח. זוהי בחירה מצוינת אם יש לך שיער חלק אבל אתה רוצה להיות מסוגל לעשות כמה פיתולים או תלתלים פאנקיים.
אם אתם מעוניינים למצוא את מחליק השיער המתאים ביותר לצרכים שלכם, עליכם להקדיש זמן לבדיקת כל האפשרויות השונות. יש הרבה אפשרויות נהדרות שם בחוץ. אתה עלול אפילו להיות מופתע לגלות שחלק מהמוצרים שבהם השתמשת באמת פוגעים בשיער שלך. חשוב שתבחר את השיער המתאים לך. מצא מוצר שיש בו את כל התכונות הרצויות לך, כמו גם את תכונות הבטיחות שאתה צריך. בהחלט תוכלו ליצור את המראה שאחריו!

סוגי החלקות שיער